13 decembrie 2012

Secretul Marii Piramide dezlegat de un român

De curând, ziarele şi opinia publică au primit cu deosebit entuziasm vestea despre descoperirile, într-adevăr surprinzătoare, asupra Marii Piramide, făcute de un neobosit cercetător român, Dl. profesor V.V. Moisescu. Suspendăm în acest număr seria unor articole asupra timpurilor actuale, pentru a face loc cu plăcere articolului pe care Dl. profesor V.V. Moisescu a avut bunăvoinţa a-l scrie pentru revista noastră.

Dl. profesor V.V. Moisescu şi-a consacrat viaţa cercetărilor Marii Piramide. Domnia sa a studiat teologia, după aceea filosofia, arheologia, filologia comparată, obţinând magna cum laude, şi în fine matematicile, pentru a se putea consacra cu cea mai mare competenţă cercetărilor sale favorite. Cunoscând în mod desăvârşit limbile clasice, precum şi orice alte studii asupra misterelor antice, ca încununare a toate. Domnia sa a citit de multe ori Biblia în original, ajungând la concluzii neaşteptate, îndeosebi prin transpunerea literelor textelor sfinte din limbile respec­tive în valorile numerice corespunzătoare, căci se ştie că la cei vechi numerele erau reprezentate prin litere, actualele cifre venindu-ne ulterior de la arabi.

S-ar părea că omul care avea să sintetizeze atâtea cercetări în domeniul Marii Piramide şi să adâncească înţelesul atâtor măsurători şi contramăsurători, făcute cu toate mijloacele tehnicii moderne, trebuia să fie în acelaşi timp teolog, fără a fi înlănţuit de haina preoţiei, filosof, fară a fi anchilozat în doctrine oficiale, şi pe deasupra matematician. Nu numai atât, dar pare că trebuia să fie român.

V. V. Moisescu - Taina tainelor din Piramida lui Keops